ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Barbunya Püreli Sosisli Kanepeler

Malzemeler:

Namet Kokteyl Sosis: 1 paket
barbunya, suda ıslatılmış: 1/2 kg
havuç, rendelenmiş: 1 adet
Soğan: 1 adet
Defneyaprağı: 1 adet
Kekik : 2 dal
Su: 1 su bardağı
Sıvıyağ: 2 yemek kaşığı
Tost ekmeği : 6 dilim
Frenk Soğanı: 2-3 dal
Tuz, karabiber: İstenilen miktarda

Yapılışı:

Soğanları kızdırdığınız sıvıyağda soteleyin. Renkleri dönmeye başlayınca havuçları ekleyin ve sotelemeye devam edin. Barbunyaları ekleyin. Defne yaprağı, kekik dalı ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Suyunu ekleyin ve pişmye bırakın. Barbunyalar piştiğinde kekik ve defne yaprağını içinde alarak püre haline getirin. Servis için tost ekmeklerini kızartıp kenarlarını kesin. Ekmekleri dörde bölerek üzerlerine barbunya püresinden sürün. Izgarada pişirmeiş olduğunuz sosileri kürdan yardımıyla barbunya püreli ekmeklere tutturun ve fren soğanı ile servis edin. 

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ