ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Biberli Macar Salamlı Kanepe

Malzemeler:

Biberli macar salamı: 5 dilim
Baget ekmek : 5 dilim
Kıvırcık marul : 2 yaprak
Domates: 1 adet
Zeytinyağı : 1 çay kaşığı
Tuz: 1 tutam

Yapılışı:

Domatesleri soyarak 4’e bölün. Çekirdek kısmını alıp kabuk kısmını zeytinyağı ve tuzla harmanlayıp 100 derecede 1 saat fırınlayın. Baget ekmeklerinin üzerine sırasıyla kıvırcık marul, fırınlanmış domates ve biberli macar salamını katlayarak yerleştirin. Kürdan saplayarak servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ