ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Biberli Macar Salamlı Omlet

Malzemeler:

Yumurta : 3 adet
Biberli macar salamı : 100 g
Çeri domates : 6 adet
Yeşillik : 3-4 yaprak
Maydanoz yaprağı : 6-7 yaprak
Kaşar peynir rende : 20 g
Tuz, Karabiber: 1 tutam

Yapılışı:

Yumurtaları bir kabın içerisine kırın. Tuz ve karabiberle birlikte çırpın. Biberli macar salamı jülyen doğrayın ve kaşarları rendeleyin. Yumurtaları sıcak teflon tavaya aktarın piştiğinde yarısına kadar rende kaşar ve biberli macar salam dilimlerini yerleştirin. Yumurtanın diğer yarısını üzerine katlayın yanında 2’ye bölünmüş çeri domatesleri, yeşillik ve maydanoz yapraklarını harmanlayarak servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ