ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Dilim Paçanga

Malzemeler:

Yufka: 1 adet
Domates: 1 adet
Yeşil biber: 1 adet
Kırmızı kapya biber: 1 adet
Sarı biber: 1 adet
Kaşar peyniri: 150 gr
Namet Pastırma: 150 gr

Yapılışı:

Yufkalardan 3 adet kare elde edin. İlk kat yufkanın üzerine biberleri yerleştirin. Biberlerin üzerine bir kat daha yufka ve üzerlerine pastırmaları koyun. Son kat yufkayı da yerleştirip kaşar peyniri ve domatesleri ekleyin. Yufka katlarını dikkatlice sararak rulo haline getirin ve dilimleyerek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. 180 derece fırında yufkalar altın sarısı rengini alıncaya kadar pişirin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ