ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Fırında Sebze ve Eski Kaşarlı Pastırma

Malzemeler:

Namet Pastırma: 1 paket
Mantar: 100 gr
Domates: 50 gr
Yeşil biber: 50 gr
Eski kaşar: 50 gr
Karabiber: 1 tutam
Pul biber: 1 tutam
Tuz: 1 tutam
Tereyağı: 30 gr

Yapılışı:


Peynir hariç tüm malzemeyi kuşbaşı doğrayın. Baharatları ilave edip karıştırın. Daha sonra bir yağlı kâğıda alıp üzerine tereyağı ilave edin. Üzerini kapatıp 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin. 15 dakika sonra güveç kabına alın, peynir ilave edin. Eriyene kadar fırında bırakın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.
PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ