ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Fıstıklı Karabiberli Salamlı Erişte

Malzemeler:

Namet Fıstıklı Karabiberli Salam: 150 gr
Erişte: 2 su bardağı
Su: 3 su bardağı
Tuz: bir tutam
Karabiber: bir tutam
Tereyağı: 2 yemek kaşığı
Üzeri için:
Parmesan Peyniri: 25 gr
Baby roka: 50 gr
Ceviz: 50 gr
Cherry Domates: 4 adet

Yapılışı:

Kaynamış tuzlu suda erişteleri haşlayın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritip salamları ekleyin ve renkleri biraz dönene kadar pişirin. Haşlayıp süzdüğünüz erişteleri ekleyin ve iyice karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Roka, parmesan, cherry domates ile süsleyerek servis yapın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ