ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Füme Etli, Yumurtalı Hamburger

Malzemeler:

Namet hamburger köftesi: 1 adet
Namet Kaburga Füme Et: 2-3 dilim
Kuru Soğan: 1 adet
Sıvı Yağ: 1 çorba kaşığı
Yağda pişmiş yumurta: 1 adet
Yeşil salata yaprakları : 3-4 adet
Domates: 2 dilim

Yapılışı:

Hamburger köftesini ters düz ederek pişirin. Ekmekleri de aynı tavada sadece içlerini kızartın. Ekmeğin üzerine salata yaprağı, dilimlenmiş domates, köfte, yağda pembeleştirilmiş piyaz, doğranmış soğan, yumurta ve en üste füme et koyarak servis edin.  Yanında patates kızartması ile servis edebilirsiniz.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ