ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Hindi Füme Carpaccio

Malzemeler:

Namet Hindi Füme: 60 gr
Meksika biberi, ince dilimlenmiş: 1 adet
Turp turşusu: 2 adet
Roka: 2-3 dal
Peynir kreması: 30 gr
Peynir kreması için:
rokfor: 20 gr
Parmesan : 20 gr
ricotta: 20 gr
Krema: 40 gr

Yapılışı:

Peynir kremasını elde etmek için tüm peynirleri ve kremayı bir kapta iyice karıştırın. Servisi yapacağınız tabağa hindi fümeleri yerleştirin. Aralarına peynir kreması ekleyerek Meksika biberi, turp turşusu ve roka ile servis yapın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

 

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ