ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Hindi Jambonlu Crouque Monsieur

Malzemeler:

Tost ekmeği: 2 dilim
Kaşar peyniri: 4 dilim
Hindi jambon : 6-8 dilim
Un : ½ çorba kaşığı
Süt: 1 çay bardağı
Tereyağı : 1 çorba kaşığı
Muskat (rende), tuz: 1 tutam

Yapılışı:

Tereyağında unu kavurup sütü ekleyerek koyu kıvamlı bir beşamel sos elde edin tuz ve muskatla tatlandırın. Ekmekleri fırında kızartın. Bir dilimin üzerine hindi jambonları katlayarak onun üzerine kaşarı yerleştirip diğer ekmeği üzerine kapatın. Üzerine beşamel sos gezdirin ve 200 derecede üzeri kızarana kadar fırında tutun. 2’ye bölerek arzuya göre yanında patates kızartması veya yeşil bir salatayla servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ