ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Hindi Jambonlu Yeşil Salata

Malzemeler:

Namet Hindi Jambon: 100 gr
Yeşil lolorosso: 5 yaprak
Kırmızı lolorosso: 5 dal
Reyhan: 4 yaprak
Maydanoz: 5 dal
Fırınlanmış kaju: 50 gr
Dilimlenmiş zeytin: 30 gr
Limon suyu: 20 gr
Zeytinyağı: 60 gr
Tuz, karabiber: İstenilen miktarda

Yapılışı:

Jambon hariç tüm malzemeleri karıştırın. Limon suyu ve zeytinyağı ile harmanlayın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Hindi jambon ile servis yapın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ