ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
İçi Kavurmalı Ekmek

Malzemeler:

Namet Kavurma : 1 paket
Tam buğday unu: 500 gr
İnstant maya: 1 tatlı kaşığı
Tuz: 1 tutam
Su: Aldığı kadar

Yapılışı:

Unu yoğurma kabına alın. Mayayı un ile harmanlayın. Unun ortasını açın ve tuzu ilave edin. Ardından suyu yavaş yavaş koyarak poğaça hamuru kıvamında bir hamur elde edin. Hamurun üzerini örterek mayalanmaya bırakın. Mayalanan hamuru parçalara ayırın ve merdane yardımı ile açın, kavurmadan açtığınız hamurun ortasına koyun ve teflon tavada kısık ateşte pişirin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ