ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Kavurmalı Patlıcan

Malzemeler:

Namet Kavurma: 1 paket
Patlıcan: 4 adet
Kuru soğan: 2 adet
Tereyağı: 3 yemek kaşığı
Pul biber: 1 tatlı kaşığı
Karabiber: 1 çay kaşığı
Tuz: 1 çay kaşığı

Yapılışı:

Patlıcanları alacalı olarak soyun, kızartın.  Kavurmayı az yağda soteleyin ve kızarttığınız patlıcanları ortadan bölerek içlerini çıkarın. Kavurduğunuz kavurmaları patlıcanların içlerine doldurun ve 5 dakika fırınlayın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ