ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Kremalı Salamlı Makarna

Malzemeler:

Fusulli makarna : 1 paket
Krema: 200 gr
Namet Macar Salam: 100 gr
Mantar: 3-4 adet
Frenk Soğanı: 5 dal

Yapılışı:

Kaynamış tuzlu suda makarnaları haşlayın. Salamları ayrı bir tavada soteleyin ve mantarları ekleyerek sotelemeye devam edin. Kremayı ekleyin. Sos kıvamına gelene kadar pişirmeye devam edin. Haşlayıp süzmüş olduğunuz makarna ile sosu iyice karıştırın. Frenk soğanı ile servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ