ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Mozarella Peynirine sarılı Namet pastırma

Malzemeler:

Suda Mozarella: 2 adet
Çemensiz Pastırma: 65 gr
Fesleğen: 4 dal
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ: İstenilen Miktarda
Sos için:
Taze Fesleğen: 50 gr
Maydanoz: 5-6 dal
Dolmalık Fıstık: 50gr
Toz Parmesan Peynir: 50 gr
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ: İstenilen Miktarda

Yapılışı:

Mozarella peynirlerini ufak parçalar halinde kesin. Taze fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Sosu için, 50 gr taze fesleğen, 5-6 dal maydanoz, 50 gr dolmalık fıstık, 50 gr toz parmesan peynir, zeytinyağı, tuz, karabiberi rondodan geçirin. Pastırma dilimleri ile peynirlerin tamamına gelecek şekilde sarın. İsteğe göre tavada çok hafif kızartın. Pesto sos ile servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ