ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Pastırmalı Kuşkonmaz

Malzemeler:

Kuşkonmaz: 1 demet
Pastırma: 4 dilim
Tuz:
Zeytinyağı (çok az):
Yeşil soğan (sadece yeşil kısımları): 4 dal

Yapılışı:

Kuşkonmazları soyup buharda (veya tuzlu suda haşlayarak) pişirin. Kuşkonmazları 3 veya 4erli gruplar halinde pastırma dilimlerine sarıp, dilimler açılmasın diye kasap ipiye bağlayın. Çok az yağı tavaya koyun. Kuşkonmaz sarmaları yavaşça döndürerek tavada pişirin. Kenara alın, ipleri dikkatlice çıkarıp taze soğanın yeşil kısımlarını ip gibi kullanarak bağlayın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ