ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Pastırmalı Scrambled Eggs

Malzemeler:

Yumurta: 3 adet
Krema: 30 ml
Tereyağı: 10 gr
Tuz:
Karabiber:
Pastırma (şerit şerit kesilmiş): 55 gr
Maydanoz: 10 gr

Yapılışı:

Yumurta, tuz, karabiber ve kremayı bir kapta çırpın. Tavayı ısıtın ve tereyağını ekleyin. Yumurtalı karışımı ekleyin, kısık ateşte sık sık silikon spatulayla karıştırarak cıvık kıvamda pişirin. Pastırmaları ayrı bir tavada soteleyin ve yumurtanın üzerine ekleyin. Kıyılmış maydanozla servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ