ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Piliç Jambonlu Sezar Wrap

Malzemeler:

Namet Piliç Jambon: 150 gr
Tortilla ekmeği: 1 adet
Marul yaprağı: 2 adet
Sezar Sos için:
Sarımsak: 2 diş
Yumurta sarısı: 2 adet
Dijon hardal: 1/2 yemek kaşığı
Tuz, karabiber: bir tutam
Zeytinyağı : 75 ml
Limon: 1/2 adet
Ançüez, ince kıyılmış: 1 adet

Yapılışı:

Yumurta sarısı, limon suyu, ve hardalı benmari usulü sürekli çırparak karıştırın. Yavaş yavaş zeytinyağını ekleyin. Sos kıvamına gelmeye başlayınca sarımsak ve ançüezi ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Tortilla ekmeğinin arasına jambonları dizin. Marulları bir yerde 2 yemek kaşığı Sezar sos ile karıştırın ve jambonları üzerine yerleştirin. Üzerlerine biraz daha Sezar sos ekleyin ve lavaş gibi sararak dürüm haline getirin. Keserek servis yapın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ