ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Ramazan Pideli Dilli Salamlı Söğüş

Malzemeler:

Namet Dilli Salam: 100 gr
Ramazan pidesi: 1 adet
Maydanoz: 6-7 dal
Kırmızı soğan: 1 adet
Domates: 1 adet
Salatalık turşusu: 2 adet
Sumak: 2 gr

Yapılışı:

Ramazan pidesi dilimlerini ortadan ikiye bölün. Bir kasede soğanları sumak ile karıştırın. Pidelerin arasına dilli salam, sumaklı kırmızı soğan, domates, turşu ve maydanozu yerleştirerek servis yapın.

 * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ