ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Sucuklu Fasulye Salatası

Malzemeler:

Namet Kangal Sucuk: 100 gr
Haşlanmış fasulye: 300 gr
Közlenmiş kırmızı biber: 1 adet
Nar ekşisi: 20 gr
Zeytinyağı : 60 gr
Nane: 6 yaprak

Yapılışı:

Sucukları yağsız tavada kızartın. Fasulye ve kırmızı biberi bir kapta karıştırın. Nar ekşisi ile zeytinyağını karıştırarak fasulyeli karışıma ekleyin ve sosu iyice yedirin. Kızartmış olduğunuz sucukları ekleyin ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ