ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Sucuklu Tarhana Çorbası

Malzemeler:

Tarhana : 100 gr
Su : 1 lt
Tereyağı: 50 gr
Domates salçası : 1 çorba kaşığı
Kuru nane: 1 çay kaşığı
Sucuk : 150 gr
Taze nane : 5/6 yaprak

Yapılışı:

Tereyağında nane ve salçayı kavurun, ardından soğuk suyu ekleyin. Tarhanayı çırparak yavaş yavaş ilave edin. Kaynamaya geldiğinde ve kıvam aldığında tadını kontrol ederek ocaktan alın. Sucukları başka bir tavada dilimleyerek kızartın. Servis ettiğiniz çorbaların üzerine kıyılmış nane yapraklarıyla serpiştirin. 

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ