MOZARELLA PEYNİRİNE SARILI NAMET PASTIRMA
| Malzemeler | ||
|---|---|---|
| Suda Mozarella | : | 2 adet |
| Çemensiz Pastırma | : | 65 g |
| Fesleğen | : | 4 dal |
| Tuz, Karabiber, Zeytinyağ | : | İstenilen miktarda |
| Sos için | ||
| Taze Fesleğen | : | 50 g |
| Maydanoz | : | 5-6 dal |
| Dolmalık Fıstık | : | 50 g |
| Toz Parmesan Peynir | : | 50 g |
| Tuz, Karabiber, Zeytinyağ | : | İstenilen miktarda |

Yapılışı:
Mozarella peynirlerini ufak parçalar halinde kesin. Taze fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Sosu için, 50 g taze fesleğen, 5-6 dal maydanoz, 50 g dolmalık fıstık, 50 g toz parmesan peynir, zeytinyağı, tuz, karabiberi rondodan geçirin. Pastırma dilimleri ile peynirlerin tamamına gelecek şekilde sarın. İsteğe göre tavada çok hafif kızartın. Pesto sos ile servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.









