FÜME HİNDİLİ SANDVİÇ
Namet Füme Hindi | : | 6-8 yaprak |
Kepekli Tost Ekmeği | : | 2 dilim |
Mayonez | : | 1 çorba kaşığı |
Chili Sos | : | 1 çay kaşığı |
Roka | : | ½ bağ |
Köz Kırmızı Biber | : | 1 adet |
Patlıcan | : | 4 dilim |

Yapılışı:
Ekmekleri kızartın. Kızarmış tost ekmeklerinin tek tarafına hazırladığınız chili sos ve mayonezi sürün. Ekmeklerinin birinin üzerine (tercihe göre) bütün malzemeleri kat kat dizin. Diğer ekmeği üzerine kapatın ve 2’ye bölün. Arzuya göre yanında yeşil bir salata veya patates kızartmasıyla servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.