SUCUKLU, RENKLİ BİBERLİ MİNİ PİZZALAR
| Malzemeler | ||
|---|---|---|
| Hamur için: | ||
| Un | : | 200 g |
| Su | : | 100 ml |
| Tuz | : | 5 g |
| Yaş maya | : | 10 g |
| Zeytinyağı | : | 10 ml |
| Sos için: | ||
| Konkase domates | : | 100 g |
| Sarımsak | : | 2 diş |
| Domates salçası | : | 10 g |
| Taze kekik | : | 2-3 dal |
| Havuç | : | ½ adet |
| Tuz, karabiber, zeytinyağı | : | İstenilen miktarda |
| Üzeri için: | ||
| Namet Sucuk | : | 100 g |
| Kırmızı dolmalık biber | : | 1 adet |
| Sarı dolmalık biber | : | 1 adet |
| Yeşil dolmalık biber | : | 1 adet |
| Rendelenmiş mozzarella peyniri | : | 200 g |

Yapılışı:
Hamurun hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Küçük toplar yapıp mayalanması için dinlendirin. Sosun hazırlanışı: Tüm malzemeleri rondodan geçirin. Pizzanın hazırlanışı: Hamurları açıp sosu üzerine sürün. Mozzarella peyniri, küçük küp doğranmış biberler ve sucuğu ekleyerek 200 derece fırında pizzaların altı kızarıncaya kadar pişirip servis edin.









